JUBILÆUMSÅRET 2020

I maj 1990 blev Nørhalne Rideklub stiftet. Al drift af Nørhalne Rideklub baseres på frivillige kræfter og ildsjæle fra lokalesamfundet. Dette genspejler sig i vores anlæg på Engvej 5 i Nørhalne, som nu fylder 30 år. 30 år med hårdt arbejde, gode ridepræstationer og et FANTASTISK sammenhold.

Klubbens ryttere strækker sig fra aktive stævneryttere i spring/dressur/military, til tur og hyggerytteren. Vores ambitioner strækker sig i et bredt omfang med et fælles mantra; Her er plads til alle! 

Nørhalne Rideklub er en del af en ganske unik paraplyorganisation "Nørhalne Samarbejde". Vi tror på at en tæt dialog mellem de forskellige foreninger i lokalsamfundet, skaber de bedste resultater, og et link mellem beboere og de tilbud lokalsamfundet har og byde på. https://xn--nrhalnesamarbejdet-g4b.dk/

Hvis du vil vide mer, er du velkommen til at sende os en mail: info@noerk.dk

Støt Nørhalne Rideklubs projekt "Opgradering af banerne"

Alle støttebeløber modtages på mobilpay. Tlf nummer: "Box18250", og går udelukkende til ridebaner.

En klub for alle

Nørhalne rideklub er placeret i hjertet af Nørhalne By.  Her råder klubben over et skønt naturområde med 30x50m springbane, 2 A-dressurbaner og et lille hyggeligt klubhus. Klubben bestræber sig efter at være en aktiv klub for alle, hvor det hvert år både arrangeres d-stævner i spring og dressur, Ridelejr om sommeren og St. Hans aften med borgerforeningen. 

I vinterhalvåret trækker undervisningen ind i ridehallen på Stald Mellergaard. Søren Hedegaard underviser hver tirsdag i spring, tilmelding direkte til Sisse/Stald Mellergaard. Der er ingen rideskole i Nørhalne.

NØRK er en lille, men social klub. Vi modtager gerne tips til forbedring/arrangementer, på vores Facebookside. https://www.facebook.com/NORHALNERIDEKLUB/

Hold øje med facebooksiden for løbende opdatering og arrangementer.